itulau_fanua12

tala fou

E mafai ona e aumaia vape fa'aaoga i luga ole va'alele?

O fa'afitauli fa'aletulafono e feso'ota'i ma vape o lo'o fa'aauau pea ona tula'i mai ona o le to'atele o tagata ua liliu atu i le vape o se auala e tu'u ai le ulaula tapaa.Ole fesili masani ole pe mafai ona aumai i luga ole va'alele ni sikaleti eletise.
l2
E tusa ai ma taʻiala lata mai mai le US Transportation Security Administration (TSA), e mafai e pasese ona aumai i luga o le vaʻa e-sikaleti ma masini vape pe a latou i totonu o atopaʻu feaveaʻi poʻo luga o latou tagata.Ae ui i lea, e iai tulafono faʻapitoa e faʻatatau i nei masini.

Muamua lava, e taua le matauina e le mafai ona e aveina masini faaeletonika i totonu o lau ato faʻapipiʻi poʻo lau ato, ma e leai se tulaga e mafai ona e tuʻuina i totonu o atopaʻu siaki.

E le gata i lea, o le TSA o loʻo i ai tulafono faʻapitoa i le tele o pasese e-suavai e faʻatagaina e aumai i luga o le vaa.E tusa ai ma taʻiala, e mafai e le pasese ona ave ato faʻataʻitaʻi kuata o loʻo i ai vai, aerosol, gels, kulimi ma paʻu i totonu o latou atopaʻu faʻapipiʻi.O lona uiga o lau sapalai o le e-liquid e tatau ona fa'atapula'a i se atigipusa quart-sized pe la'ititi, ma e tatau ona tu'u i totonu o se ato palasitika sipi pito i luga.
 
A o'o mai i sikaleti eletise fa'aaoga, o tulafono e fai si faigata.O sikaleti eletise faʻaaoga, lea ua mamanuina e faʻaaoga tasi ma lafoai, e faʻatagaina faʻapitoa i luga o vaalele.Ae ui i lea, e tatau ona i totonu o lau ato faʻapipiʻi poʻo luga o lou tagata, ma e tatau ona latou mulimulitaʻia tulafono tutusa e pei o isi masini vape.
l3
E taua le maitauina o nisi kamupani vaalele e iai faʻatapulaʻaina o masini vape, o lea e sili ai ona siaki lau kamupani vaalele aʻo leʻi faʻapipiʻiina masini vape.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o kamupani vaalele e faʻasaina masini vape ma vape i luga o le vaʻa, ae o isi e faʻasaina masini i nisi o vaega o le vaalele.
 
I mea uma, afai e te fuafua e te faimalaga ma se vape faʻaaoga, ia mautinoa e mulimuli i taʻiala a le TSA ma tulafono faʻatulagaina e lau kamupani vaalele.I le faia o lenei mea, e mafai ona e fiafia i au malaga ma fa'aauau lau malaga taofi ulaula i luga o le ala.


Taimi meli: Me-10-2023